Luksus problem

Drar til Oslo neste uke. Snakka nettopp med noen som skal på samme greie som meg, de skal ta tog og har tilfeldigvis en ekstra togbillett, de ikke får refundert og spurte om ikke jeg ville ta tog sammen med dem, det er 17 timer.. Men de personene er jo kjempe kule og jeg ser dem ikke så ofte så hadde ikke gjort noe å få ekstra tid sammen med dem. 
Men jeg har flybillett!  Ok har tenkt på dette veldig hardt og har kommet fram til: Jeg tar fly ned, og hvis jeg ikke er alt for lei av dem etter å ha vært en uke sammen med dem (hehe tror ikke jeg blir lei da) så tar jeg tog opp sammen med dem. 
Fordi det er sommer, tog er koselig og jeg har jo lyst til å være sammen med dem så mye som mulig! 

og siden jeg elsket filmen "inception" her er noen linjer fra filmen: 
Mal: I'll tell you a riddle. You're waiting for a train, a train that will take you far away. You know where you hope this train will take you, but you don't know for sure. But it doesn't matter. How can it not matter to you where the train will take you? 
Co
bb: Because you'll be together.


[Privat]

Én dromedar

susanna strand

03.aug.2010 kl.11:00

heia Vktoria.

skjønner virkelig ikke hvorfor du ikke tok tog først i utgangspunktet. det er det beste som finnes, og tuuusen ganger bedre enn fly. men planen din høres fornuftig ut! kos deg masse <3<3<3

Skriv en ny kommentar

hits