FY F......

I dag heh, var jeg hos frisøren. Pappa har alltid klaget over hvor dyrt det er på den frisør salongen jeg pleier å klippe meg hos, der koster det ca 500kr for å stusse håret. 
ihvertfall fikk jeg 500kr hos pappa og budskap om å finne en annen frisør som ikke var like dyr. 
Jeg hadde fått anbefalt en frisør, men de hadde ikke ledig time, så jeg gikk til den nærmeste frisøren. Mor er forresten stam kunde der og har vært det så lenge jeg har levd. Der hadde de ledig time, jeg fikk stusset håret det ble fint MEN,, jeg skulle betale. 
-ok, 750 kr blir det da. "750 KRONER????!!!!!" bryter jeg ut i frisørsalongen, heldig for meg var det ikke flere der. 
det svimlet oppe i hodet mitt, var det mulig å betale nesten en tusen lapp for å få stusset endene på håret? HUN VASKET IKKE HÅRET EN GANG! 

der stod jeg maktesløs og hadde kun 500lappen jeg fikk hos pappa. Hun spurte hva jeg pleide å betale hos den andre frisøren min, da sa jeg det og hun sa det var greit. Jeg var så lettet ! 
hun sa at jeg ikke skulle være redd for å komme tilbake, det lettet meg mest, for akkurat da VAR jeg redd for å komme tilbake. 

Ok alle sammen! Jeg skjønner hvis du skal ha en spesiell klipp eller det er Jan Thomas som skal klippe deg, men ærlig talt: Jeg skulle bare stusse håret, det kunne godt en som går første året på frisørlinja på vgs gjort for så mye som jeg bryr meg. JEG synes 750 kr for å stusse håret er for drøyt! 
hva synes du?  

3 kommentarer

Tora Flatø❤

10.mar.2010 kl.22:28

latterlig at det skal koste så mye!

susanna strand

10.mar.2010 kl.22:48

oi oi oi det var dyrt.

du roper alltid alltid allitd ut om prisen er for høy! uansett ><

Lene Kristin

10.mar.2010 kl.22:51

veldig drøyt!

har aldri betalt for å klippe eller farge håret :)

Skriv en ny kommentar

hits